WAAROM EMSHAPE-NEO

4 redenen om voor EMSHAPE-NEO te kiezen

Aandacht

Als we de feedback van onze klanten op een rijtje zetten valt ons op dat aandacht voor hun een grote rol speelt. Wanneer zij ook een intake gesprek bij een andere aanbieder hebben gehad, krijgen wij vaak de feedback dat het een enorm verschil. Voor ons is het enorm van belang dat er geen enkele druk wordt ervaren om een behandeling af te nemen. Om deze reden informeren wij onze cliënten zo goed mogelijk tijdens het intakegesprek over de behandeling en de te verwachten resultaten. Ook wanneer dit betekent dat we je niet kunnen helpen. Uiteindelijk neem jij zelf de beslissing of je een behandeling wil starten en welke zones je wil behandelen. Misschien wil je er nog over nadenken, dat is geen enkel probleem. 

Specialisme

Elke dag helpen wij klanten met het verliezen van niet-essentieel vet en het verstrakken van hun spieren. Door middel van onze afgeronde opleiding en onze ervaring zijn wij gespecialiseerd binnen emshaping. Natuurlijk zijn wij niet de enige die EMSHAPE-NEO aanbieden. Waar andere aanbieders emshaping naast hun andere behandelingen aanbieden, hebben wij de volledige focus op deze behandelingen. 

Tarieven

Onze visie is om bodyshape behandelingen voor een zo groot mogelijk publiek aan te bieden. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat betaalbare tarieven kunnen aanbieden zodat we zo een groot mogelijke groep mensen kunnen helpen. De duur van de behandeling is over het algemeen bij alle aanbieders vergelijkbaar. Wanneer we kijken naar de vverhead, vedrijfsruimte en de management kosten van de organisatie, dan durven wij te beweren dat wij deze kosten ten opzichte van andere specialisten laag hebben kunnen houden. We hebben geen duur pand op een A locatie in één van de grote steden. Ook maken wij geen gebruik van dure reclame en promoties met bekende Nederlanders. Wij gebruiken apparatuur met een prijs/kwaliteit verhouding, waardoor wij jou eerlijk tarieven kunnen aanbieden.

ONZE KLINIEK

EMSHAPE-NEO apparatuur

De totale behandeling val en staat met de ervaring en kennis van de specialist en de keuze van de apparatuur. Wij snappen dat het moeilijk is om als consument te bepalen welke aanbieder je kunt vertrouwen. Het is handig om je verstand te gebruiken. Wanneer je 50 aanbieders hebt die 50 euro per plaatsing (kop) vragen weet je zeker dat dit te mooi is om waar te zijn. Dit lage tarief is namelijk niet haalbaar door alleen al de hoge kosten die komen kijken bij de professionele apparatuur die wij gebruiken. 

Wij hebben tijdens ons onderzoek naar apparatuur eerst bepaald aan welke eisen apparatuur moet voldoen:

Dat betekent dat we direct zaken doen met de bron en geen dure agent of importeur er tussen hebben zitten. Ook dit draagt bij aan lagere kosten. Natuurlijk verwachten wij niet dat je als consument de Tesla frequentie gaat vergelijken, maar wij zijn heel kritisch geweest met de keuze van onze medische apparatuur. Zo kunnen onze cliënten zeker zijn van de beste behandeling en het resultaat. 

EMSHAPE-NEO is hiermee de enige aanbieder binnen de Benelux die HI-EMT en RF (NEO) in combineert met 4 behandel koppen, die gelijktijdig ingezet kunnen worden inzetten. Zo kunnen cliënten ervoor kiezen om hun benen en billen beiden in één sessie te behandelen. Het is ook mogelijk om een behandeling met zijn tweeën in te plannen, wat het tarief wordt per persoon verlaagd.